Marenza Marketing Consultancy & Content Creation
Da's goud voor je zaak!

Diensten

 

Marketing

 

Heeft u als start-up of KMO niet veel kaas gegeten van marketing of heeft u hier simpelweg geen tijd voor? Van concurrentieanalyse tot (her)positionering of marketingmix opstellen. Marenza doet het voor u.

 

Communicatie

 

Het opstellen van een communicatieplan en het onderzoeken en selecteren van de geschikte media kan een tijdrovend proces zijn. Niet met Marenza. Ik overloop samen met u uw huidige communicatie, de (nieuwe) doelstellingen en het budget. Vervolgens ga ik aan de slag en hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken.

 

Content Creation

 

Online aanwezigheid is belangrijk en gaat in de toekomst enkel nog belangrijker worden. Als bedrijf kan u er dus niet meer omheen. Maar enkel een website en een account op sociale media hebben is niet genoeg. Als bedrijf moet u actief zijn op deze accounts als u er effectief iets mee wil bereiken. Maar om actief te zijn heeft u content nodig. Veel content. Blogs, foto's, filmpjes, ... Marenza has got you covered!

 

Business coaching

 

Goed zijn in uw vak is één ding, de beste zijn is nog wat anders. Maar hoe wordt u nu de beste?

Door samen te werken met een business coach en samen elk detail van het bedrijfsproces onder de loep te nemen. Van klantenrelaties tot de interne communicatie. Het is allemaal van belang als u tot de top van uw vakgebied wil behoren.

 

 

Onze recente projecten vindt u op de referentiepagina.